Európai Parlament Nagykövet-iskolája program

Szakmai látogatás Brüsszelben

Az Európai Parlament Nagykövet Iskola Program intézményi felelőseiként szeptember végén három napot töltöttünk Brüsszelben szakmai látogatás céljából.

Az EPAS Magyarországi Kapcsolattartó Irodája jóvoltából volt lehetőségünk betekintést nyerni az Európai Parlament és az Európai Bizottság mindennapjaiba, átfogó munkájába, valamint olyan hasznos tréningeken is részt vehettünk, amelyek az oktatás, környezetvédelem és a kommunikációs készségek kérdéseit elemezte. Rálátást kaptunk az intézmények feladatköreire, munkafolyamatok nyomon követésére, s az általános eljárásrend működésére. Az egésznapos programok után azért volt lehetőségünk megcsodálni a brüsszeli nevezetességeket is, s bejárni a főteret teljes esti pompájában. Tapasztalattal és élményekkel teli szakmai kirándulásunk emlékezetes marad számunkra, s reméljük a visszatérés öröme is megadatik még a jövőben.

Dr. Plesuné Simon Krisztina és Kurta Fruzsina EPAS szenior nagykövetek

További felfedeznivalók

4forEurope 2022 regionális első hely

A 4forEurope verseny regionális döntőjének nyertese lett iskolánk nEUmann csapata. A csapat tagjai: Orosz Anna Izabella 10E, Fedák Zsombor és Erdélyi Botond 11E, Ludvai Ádám 10D. Felkészítő tanárok: Kurta Fruzsina,

bővebben »

Európai Parlament Nagykövet-iskolája program

A honlap fenntartója:

Neumann János Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium