Európai Parlament Nagykövet-iskolája program

4 for Europe verseny siker

A 2016/17-es tanévi 4 for Europe tanulmányi versenyen országos sikert értek el a Neumann János Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium 10E osztályos tanulói. Az Európai Unióról szóló vetélkedőn a csapat tagjai: Csőke Kitti, Szabó Réka, Török Eszter és Udvari Panna nem csak kiemelkedő tárgyi tudásukat mutathatták meg, hanem azt is, hogy hogyan kell csapatban együttműködni, egymást segíteni a közös cél elérése érdekében. A Kecskeméten megrendezett országos döntőn a csapat 4. helyezést ért el, kevesebb, mint 1 ponttal lemaradva a dobogóról. A lányok ezzel nem csak dicsőséget szereztek maguknak és az iskolának, de nyertek egy öt napos külföldi osztálykirándulást is.  Sikerük ahhoz is hozzájárult, hogy a Neumann János Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium részvételi lehetőséget kapott az Európai Parlament Nagykövet Iskolája programban, amelynek a feltételeit teljesítve iskolánk a tanév végén elnyerheti a Nagykövet Iskola kitüntető címet.

Szeretettel gratulálunk a csapat tagjainak és felkészítő tanáruknak, Czeglédi Tímea tanárnőnek, és a jövőben is sok sikert kívánunk nekik!

 

További felfedeznivalók

Jean Monnet Chair

Rendhagyó eseményen vehettek részt a neumannos diákok 2023. április 26-án, hiszen intézményünkbe látogatott a Nemzeti Közszolgálati Egyetem delegációja, hogy az Európai Unió alapértékeivel és a széles körben elismert Jean Monnet

bővebben »

Európai Parlament Nagykövet-iskolája program

A honlap fenntartója:

Neumann János Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium