Európai Parlament Nagykövet-iskolája program

BGE Nyelvvizsga tájékoztató előadás

Iskolánkban már hagyományként került megrendezésre 2021. szeptember 29-én a Budapesti Gazdasági Egyetem szakmai angol nyelvvizsgájára felkészülő végzőseink számára egy  próba szóbeli vizsgával egybekötött tájékoztató előadás. Meghívott előadónk dr. Tóth Éva főiskolai docens, BGE vizsgahely vezető idén is rendkívül részletesen informálta a diákokat a vizsga tudnivalóiról.

A tájékoztató előadást követően két vállalkozó szellemű diákunk, Rab Kristóf Zoltán 12G-s és Anga Tibor Máté 12E-s tanulók B2 és C1 szinten mutatták be a szóbeli vizsga első feladatát, melyben állásinterjú szituációban kellett előre nem ismert kérdésekre válaszolniuk. Jeles produkciójukat később együtt vitattuk meg és értékeltük, így az elvárások köre és a pontozási rendszer is egyértelműbbé vált.

Reméljük, hogy az előző évek vizsgaeredményeihez hasonlóan az idén vizsgázó közel 50 tanuló is sikeresen teljesít a 2021/2022-es tanév januári vizsgaidőszakában.

További felfedeznivalók

Jean Monnet Chair

Rendhagyó eseményen vehettek részt a neumannos diákok 2023. április 26-án, hiszen intézményünkbe látogatott a Nemzeti Közszolgálati Egyetem delegációja, hogy az Európai Unió alapértékeivel és a széles körben elismert Jean Monnet

bővebben »

Európai Parlament Nagykövet-iskolája program

A honlap fenntartója:

Neumann János Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium